Üdvözöljük Mezőhék Község weboldalán!

Változatos programok a család minden tagjának Mezőhéken

Változatos programok a család minden tagjának Mezőhéken Augusztus 8-án színes programokkal invitálják a mezőhékieket a Táncsics parkba. A Közösségi terek és kulturális szolgáltatások kihasználtságát növelő program kapcsán beszélgettünk Fórizs Ágnes polgármester asszonnyal.

Kedves Polgármester asszony! Kiket szeretnének megszólítani az egész napos programmal? Kiket várnak elsősorban a Táncsics találkozóra?

A programot úgy állítottuk össze, hogy minden korosztály találjon benne neki tetszőt, de kiemelten szeretnénk hívni a gyerekeket, gyerekes családokat a rendezvényre. Nekik szól majd a Pom Pom zenekar műsora 11:15-ös kezdettel és Nokedli bohóc is kifejezetten hozzájuk érkezik. Emellett a Martfűi Szabadidős Kör jóvoltából egész nap lehetőség nyílik népi játékok kipróbálására, hoznak csocsót, rulettet, trambulint, ezek mindig népszerűek a kisebbek körében. Ugrálóvár és lufihajtogató bohóc is várja a gyerekeket a teljes rendezvény alatt.

Milyen fellépők várják a kicsit idősebbeket? A család minden tagjának szól a Dalma Dance Club bemutatója, ami 10:15-kor kezdődik. 13:30-tól hallható Sülyi Károly népdal -és nóta műsora, amely megalapozza a jó hangulatot. Ezt követően 14:30-kor érkezik Csocsesz a színpadra, aki felejthetetlen műsorral készül a rendezvény zárásaként.

Mindenkit szeretettel várunk augusztus 8-án a Táncsics találkozóra, 10 órai kezdettel!

A rendezvény ingyenesen látogatható.

Köszönjük a beszélgetést!

Az interjút az AXIA Group Zrt. készítette

A rendezvény a „Komplex humán szolgáltatásfejlesztés Mezőtúr térségében” című, EFOP-1.5.3-2017-00048 azonosítószámú projekt keretében valósul meg.

Hírek